Последните няколко дни ДПС и ГЕРБ се опитват да саботират дейността

...
Последните няколко дни ДПС и ГЕРБ се опитват да саботират дейността
Коментари Харесай

Рашков: ДПС и ГЕРБ се опитват да саботират дейността на Временната комисия за Нотариуса

Последните няколко дни ДПС и ГЕРБ се пробват да саботират активността на Временната комисия за проверка на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата около Нотариуса, който е обществено прочут. Мисля, че аргументите за това са много ясни към този момент и те се дължат на събитието, че се събраха много обстоятелства и се изясниха задоволително условия, които доведоха до разширение на предмета на проучване. Това съобщи пред публицисти депутатът от ПП-ДБ Бойко Рашков.
По думите му ГЕРБ и Движение за права и свободи се опасяват от крайния резултат, до който може да стигне комисията след чуването на хора по случая.
" Нотариуса и Еврото не са могли да осъществят активността си без поддръжка, в това число политическа такава. Имам учредения да считам, че те са имали връзки с високо политически лица. Получавали са информация против кого се водят досъдебни производства и това им е разрешавало да развиват изнудваческа активност ", акцентира Рашков.
Той разясни, че Делян Пеевски е бил в следствения отдел при Софийска градска прокуратура, където е работил с Пепи Еврото.
Според Рашков Еврото и Нотариуса са имали връзки с изпълнителната власт освен в кабинет на Борисов. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР